Optimalisatie

De nazorgfase van iedere verandering is misschien wel de belangrijkste fase, maar vaak ook de meest onderbelichte fase. Deze fase duurt het langst en er kan nog veel verbeteren en gebeuren. Door middel van continue verbetering kan een afdeling blijvend verbeteren. Maar ook de organisatie (en de mensen in de organisatie) verandert. Een robuust proces voor kennisoverdracht is dan ook essentieel. Pas in de nazorg fase biedt zich de mogelijkheid aan te toetsen of de initiële business cases realistisch is.

Lean six sigma

Onze mensen zijn lean six sigma gediplomeerd en zetten waar nuttig gerelateerde methoden en technieken in om een organisatie te diagnosticeren en voortdurend te verbeteren.

Portfolio management

Het verankeren van uw veranderingsproces wordt ook wel portfolio management genoemd. Binnen het portfoliomanagement proces worden periodiek de prioriteiten tussen de projecten bepaald, worden business cases na go-live van projecten bijgehouden (benefit tracking) en wordt capaciteit van uw medewerkers gepland en gevolgd. Een goed portfoliomanagement proces is afgstemd op het project management proces. Heeft u een gestandaardiseerde methode voor benefit tracking en het monitoren van deze initiële business case?